Αποστολές & Επιστροφές

Αποστολές προϊόντων

Οι αποστολές των προϊόντων γίνονται μέσω της ACS (κόστος €3,99) ή του BOX NOW (κόστος €0,99) σε όλη την Ελλάδα. Κάθε αποστολή συνοδεύεται από μοναδικό tracking code, για να μπορείς ανά πάσα στιγμή να γνωρίζεις πού βρίσκεται το δέμα σου. Παρόλα αυτα, η παράδοση του πακέτου γίνεται στην είσοδο του κτηρίου, σαν ένα οποιοδήποτε απλό γράμμα/δέμα ταχυδρομείου και δεν χρειάζεται υπογραφή παραλήπτη. Σε περίπτωση μη παράδοσης στ@ν παραλήπτη, ενώ ηλεκτρονικά αναγράφεται ότι το δέμα έχει παραδοθεί, το Thread Jar δεν φέρει καμία ευθύνη.

Αποστολές γίνονται μόνο εντός Ελλάδας μέσω του eshop ή του instagram. Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει μια αποστολή στο εξωτερικό, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου ώστε να σε ενημερώσω για τα έξοδα αποστολής, ανάλογα με τη χώρα.

Επιστροφές προϊόντων

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και μόνο για τα προϊόντα που δεν αποτελούν ειδικές παραγγελίες (κιτ κεντήματος, τελάρα με έτοιμο σχέδιο, κ.α.). Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται αφού διαπιστωθεί η ακεραιότητα του προϊόντος. Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος βαρύνουν την πελάτισσα / τον πελάτη.
Οι ειδικές παραγγελίες προϊόντων δεν επιστρέφονται και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων για αυτές.